Wie zijn wij

Het bureau
BVS advies is een adviesbureau dat begin 1997 is opgericht en adviesdiensten en -producten levert op het gebied van organisatie en HRM. Ons bureau ondersteunt opdrachtgevers bij het gericht veranderen van hun organisatie. Die ondersteuning is pragmatisch en doelgericht en kan verschillende vormen hebben, maar bestaat meestal uit het bieden van procesbegeleiding en/of van extra ‘denk’- en ‘doe’-kracht bij het doorvoeren van de gewenste verandering. In de afgelopen jaren heeft ons bureau vele advies-, interim- en opleidingsprojecten uitgevoerd voor een groot aantal opdrachtgevers. Steeds meer van deze opdrachtgevers mogen wij tot onze vaste klanten rekenen.

De adviseurs
Alle adviseurs van BVS advies hebben allen vele jaren ervaring opgedaan in de verschillende aandachtsgebieden die door ons bureau worden bestreken. De adviezen zijn derhalve steeds zowel op inhoudelijke theoretische expertise als op brede ervaringsdeskundigheid gebaseerd. Onze adviseurs zijn mede daardoor een graag geziene gespreks- en sparringpartner, zowel op het niveau van het topmanagement en middenkader als op het niveau van de medezeggenschap.

Brochures
Wilt u een brochure over ons bureau ontvangen? U kunt onze brochures zelf downloaden in een pdf-format via bovenstaande knop. Als u de brochure(s) via de post toegestuurd wilt krijgen, kunt u ons even een e-mail met dat verzoek sturen. We zenden u de brochure(s) dan graag toe. Ook de leveringsvoorwaarden van ons bureau kunt u op deze wijze opvragen.

Interne klachtenprocedure BVS advies
BVS advies beschikt over een interne klachtenprocedure. Deze kunt u als pdf bestand downloaden bij brochures.

Contact
U kunt natuurlijk ook telefonisch of per mail contact opnemen met een van de adviseurs (zie hun contactgegevens via de button Contact).

Adresgegevens:
Postbus 7096
2701 AB Zoetermeer
E-mail: kantoor@bvsadvies.nl